10 intrebări pentru Răzvan Burleanu și Florin Prunea. Pariu că n-au cum răspunde?

Cei doi oameni de fotbal fac pe moraliștii. La o privire și documentare atentă, ne dăm seama că amândoi sunt penibili. Fac pe managerii, pe președinții, dar rezultatele lor tind spre zero. La demagogie însă, se cred deștepți. Aștept ca ziariștii din platourile de televiziune, de la conferințele de presă, să le folosească. Nu mă supăr. Abia aștept să răspundă cei doi. Pe cuvânt:)

Florin Prunea
1. E adevarat ca pentru campania de calificare la Euro 2008 ati incasat 105.000 de euro prima de calificare, conform deciziilor luate în Comitetul Executiv condus la acea vreme de Mircea Sandu? Dacă da, de ce înfierați acum că actualii locatari de la Casa Fotbalului fac același lucru?
2. Ati fost impotriva regulii Under 21? De ce vorbiți de progres dacă ați votat contra?
3. E adevarat ca Ionuț Lupescu a interupt o perioada relatia cu dvs. dupa implicarea in Dosarul Penescu, in care, conform stenogramelor, ii cereati portocale unui patron de club condamnat ulterior la ani grei de pușcărie? Sau e o invenție a presei?
4. Este moral să folosiți pumnul, așa cum ați făcut dvs. cu domnul Bodescu, ori în fața oricărui individ, indiferent ce părere are, dacă jignește sau nu?
5. Câți jucători a vândut CSMS Iași în perioada în care dvs. ați condus echipa și câți bani s-au încasat pe aceștia? Dacă, evident, au existat transferuri.

Răzvan Burleanu
1. Ce cauta Auras Brasoveanu in Comitetul Executiv si in echipa de campanie daca este condamnat definitiv pentru acte de coruptie? De ce nu vă delimitați de el?
2. Aveti remuscari pentru decesul tatalui lui Gica Popescu si pentru Daniel Prodan?
3. In campanie ati promis ca veti reduce numarul mandatelor de presedinte la doar 2, dupa momentul 2014 ati mutat la 3. Ce s-a intamplat?
4. De ce Andrei Vochin, consilierul dvs. personal, este plătit de un post tv cu profil de sport? Cum ar fi ca unul dintre actualii consilieri ai președintelui Iohannis să fie angajat ca invitat, pe o sumă de bani, la Realitatea TV, Digi 24 sau Antena 3? Vi se pare normal?
5. Câți bani primesc membrii Comitetului Executiv după fiecare ședință? Această sumă raportată la câștigurile lunare ale reprezentatului fotbalului feminin, ale futsalului sau a celor care reprezintă eșaloanele inferioare cum se situează? E advărat că o indemnizație, adică 3 ore de ședință, e mai mare decât salariul minim lunar pe economie a oricărui angajat (1900 lei)? Adică, să înțelegeți mai clar, în trei ore aceștia câștigă cât un om normal într-o lună.

About the Author

Daniel-Andrei Nazare

Daniel Nazare este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de acest gen din România. Este senior-editor la revista 100 % Sport, editor-coordonator la www.ilfovsport.ro si blogger www.adevarul.ro. Are o vechime de peste 20 de ani în presă românească, debutul petrecandu-se la ziarul Ziua in octombrie 1996. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A colaborat cu publicaţia spaniolă AS şi a comentat meciuri din campionatul Spaniei în perioada 2006-2008 la Boom Sport One. Daniel Nazare este E-Tutore - Specializare pedagogică pentru formatori în învăţământul de la distanţă, diplomă obţinută în 2012 la Madeira (Portugalia). Din decembrie 2017 este posesor al Licentei C UEFA pentru antrenori de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *