Ce mai citim? Tenis, sportul inventat de diavol, autor Adrian Fetecău

Toată lumea vorbește în această perioadă despre marile succese ale Simonei Halep, liderul mondial feminin. Evident, și despre marile ei realizari materiale! Cu alte cuvinte, iubitorii sportului, și, poate, nu numai ei, și-au format o părere despre lumea tenisului de „la vârf”, puțini dintre ei, însă, neștiind cum este „la bază”, acolo unde doritorii de glorie și… bani își pregătesc ascensiunea!

Adrian Fetecău ne relatează în acest volum despre  lumea tenisului mic, afirmând ca este un infern din care „evadează” doar cei foarte puternici din punct de vedere mental. Autorul își sprijină afirmațiile pe experiența sa de tată de jucătoare profesionistă, Irina Fetecău, campioana națională la senioare în 2016, vorbind cu sinceritate și fără ipocrizie despre toate pățaniile de lângă terenul de tenis timp de mai bine de 16 ani.

Cartea poate fi citită ca una de aventuri, multe pagini fiind mai mult decat surprinzătoare, cu tensiune și răsturnări de situații, dar poate fi și un „îndrumar” pentru cei care intenționează să-și dea odraslele la tenis, neștiind, însă, ce-i așteaptă: un volum de muncă, un consum nervos și… un efort financiar incredibil!
Autor: Adrian Fetecău

250 de pagini, 20 lei
Editura Leda

About the Author

Daniel-Andrei Nazare

Daniel Nazare este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de acest gen din România. Este senior-editor la revista 100 % Sport, editor-coordonator la www.ilfovsport.ro si blogger www.adevarul.ro. Are o vechime de peste 20 de ani în presă românească, debutul petrecandu-se la ziarul Ziua in octombrie 1996. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A colaborat cu publicaţia spaniolă AS şi a comentat meciuri din campionatul Spaniei în perioada 2006-2008 la Boom Sport One. Daniel Nazare este E-Tutore - Specializare pedagogică pentru formatori în învăţământul de la distanţă, diplomă obţinută în 2012 la Madeira (Portugalia). Din decembrie 2017 este posesor al Licentei C UEFA pentru antrenori de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *