Lansarea lui Ionuț Lupescu la șefia FRF, stricată de Mircea Sandu

Mircea Sandu a stricat lansarea candidaturii lui Ionut Lupescu. A luat microfonul inaintea jurnalistilor si ne-am adus aminte de ce a stat fotbalul in loc timp de doua decenii.

Eram captivat de Chivu, Raducioiu si Mircea Lucescu, asteptam sa ascult ideile Kaiserului. Ce rost avea sa ne aducem aminte de un astfel de personaj pe care-l credeam, undeva, aruncat in cosul de gunoi al istoriei?  Razvan Burleanu, un telefon de multumire predecesorului tau, Mircea Sandu, ar fi foarte frumos sa faci un astfel de gest.

„Am decis sa fac acest pas pentru ca eu cred ca se poate face mult mai mult pentru fotbalul romanesc. Am avut ocazia la UEFA sa vad aspectul general al fotbalului european. Mi-am dat seama ca decalajul dintre Est si Vest va fi si mai mare daca nu luam deciziile intr-o directie buna. Cateodata va trebui sa luam si decizii radicale, dar trebuie sa facem asta. Vreau ca fotbalul romanesc sa fie pe primul loc. O sa fac asa cum am invatat si eu, o viziune mai moderna, europeana”, a spus Ionut Lupescu.

La lansarea candidaturii lui Ionuţ Lupescu au participat, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Gheorghe Popescu, Tudorel Stoica, Dorin Mateuţ, Florin Prunea, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Adrian Ilie, Mircea Sandu, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Cristian Chivu, Marius Lăcătuş, Gino Iorgulescu, Ionel Ganea, Basarab Panduru, Răzvan Raţ şi Adrian Iencsi.

About the Author

Daniel-Andrei Nazare

Daniel Nazare este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de acest gen din România. Este senior-editor la revista 100 % Sport, editor-coordonator la www.ilfovsport.ro si blogger www.adevarul.ro. Are o vechime de peste 20 de ani în presă românească, debutul petrecandu-se la ziarul Ziua in octombrie 1996. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A colaborat cu publicaţia spaniolă AS şi a comentat meciuri din campionatul Spaniei în perioada 2006-2008 la Boom Sport One. Daniel Nazare este E-Tutore - Specializare pedagogică pentru formatori în învăţământul de la distanţă, diplomă obţinută în 2012 la Madeira (Portugalia). Din decembrie 2017 este posesor al Licentei C UEFA pentru antrenori de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *